Soulkey – en rejse for livet

Jeg er certificeret Soulkey-terapeut.

Martin Castor skriver om Soulkey:

“SoulKey, eller Sjæls Bevidstheds Terapi er en sammensætning af helt specielle værktøjer og metoder jeg har brugt og udviklet gennem de sidste 5-6 år via regressionsterapi, sjælerejser og arbejde med ”Livet mellem livene” (Michael Newton metoden).

Kort fortalt er SoulKey integration af sjælelig bevidsthed og formål. Find den du egentligt er, og hvorfor du er HER.

Jeg fandt flere huller og mangler i mine lærermestres og inspirationskilders metoder, eller fandt ofte metoderne og fremgangsmåden besværlig og indviklet. Med troen på at tingene kan gøres simple og effektive begyndte jeg at udvikle videre på tingene.

Se mere om SoulKey på den officielle hjemmeside HER

En anden kæphest for mig som behandler og underviser er også det faktum at vi gør tingene for vores klienter, og stiller os selv til rådighed med professionalisme og ydmyghed overfor vores arbejde. Mange i branchen går meget systematisk til værks for næsten at kortlægge de åndelige sammenhænge til et sjæleligt atlas, hvilket selvfølgeligt er fantastisk arbejde, men klienten bliver hurtigt en sekundær ting i sessionen samt fungerer som forsøgskaniner, idet terapeutens prioritet er at få klarlagt egne spørgsmål eller teorier.

SoulKey Therapy er udelukkende for klientens skyld.

Min fremgangsmåde og arbejde handler ene og alene om at give de bedste muligheder for at klienten kan komme tættere på egen sjæl og bevidsthed, for den størst mulige selvudvikling.

SoulKey Therapy er en multiterapi, som har flere indgangsvinkler, og flere udgangsvinkler, så klienten vinder uanset hvor de ender med at få informationen fra. Om det er tidligere liv, pejsesalen (Mellemsjælelig station jeg har fundet frem til gennem hundredevis af klientregressioner), sjælskontakt, åndelige vejledere eller i livet mellem livene er underordnet.

Hvis man alene fokuserer på regression eller Livet mellem livene, kan det ofte være en begrænset oplevelse, fordi klienten måske ikke er forberedt nok, eller “klar” til netop det.

Med SouKey Therapy, kommer klienten netop derhen hvor deres svar ligger uden traumer, negative følelser, modstand, begrænsninger eller blokeringer.”