Sjælsbroen en unik behandlingsform

Sjælsbroen

Sjælsbroen er en unik behandlingsform, som med tiden har udviklet sig i en kombination af de kurser, workshops og uddannelser, jeg har taget.

 

 

Behandlingen er en Chakra-healing, med et snert af hypnose, som kan forløse traumer fra barndommen og tidligere liv.

Traumerne, som forløses under behandlingen, er hentet gennem oplysninger, jeg modtager fra din aura og/eller Akasha Arkiverne via mit klarsyn. Idet jeg undervejs igennem healingen kigger på, og fortæller dig om de tidligere liv og barndomsoplevelser, der har alt at gøre med det emne du ønsker at arbejde med og få forløst. Disse forløses undervejs på den hypnotiske metode. Dette giver dig en unik mulighed for gå ud i dit liv og mærke at du reagerer anderledes på ting som før forstyrrede eller blokerede dig, og du vil kunne mærke, hvordan det føles anderledes at være DIG. Det er meget forskelligt, hvor mange behandlinger man har brug for, da mennesker selvsagt ikke er ens.

Under behandlingen som tager mellem 1½ og 2 timer, kigger jeg på, og vi forløser ca 3 barndomsoplevelser og 2 tidligere liv, alle med det samme tema, netop det tema, som du har valgt at arbejde med.

Chakra-healing healer ubalancer, som er en form for manglende bevægelse, lys og kontakt. Denne mangel opstår, når der er et område af vores bevidsthed, som vi ikke ønsker at have kontakt med. Ved ubevist at fornægte dette område fjernes bevidstheden/lyset fra det, og en ubalance opstår.

Enhver form for behandling kan kun hjælpe personernes eget lys til at genskabe balance. Hjælp til selvhjælp.

Det lader til, at de fleste mennesker har glemt deres eget lys.

(Akasha optegnelserne eller Arkivet, er en slags kosmisk energetisk vidensbank over alle begivenheder, tanker og følelser, der nogensinde har fundet sted, og vil finde sted. Den nyeste forskning på området fortæller, at Arkiverne er tilgængelige hos det enkelte menneske på celleplan i den multidimensionelle del af vores DNA).