Healing

Healing

Healing kan fjerne blokeringer og uhensigtsmæssige mønstre.

Man kan blive overraskede over, at ting der trykker og holder dig fra at udfolde dit liv til fulde, kan være forårsaget af udtjente karmiske blokeringer fra dette eller tidligere liv, som kan være klar til at blive fjernet !
Når karma har udtjent sit formål, men af en eller anden grund stadig bliver hængende, kan det fjernes. .
Jeg bruger mit intuitivt healing og klarsyn, og til tider de helingsenergier, som jeg, og nogle gange sammen med grupper, har hentet ned flere steder i verden, når jeg skal hjælpe med at fjerne blokeringer og hæve menneskets bevidsthed.

Fjernhealing

Fjernhealing er en behandling som du kan have glæde af, hvis du ikke har mulighed for at komme til min klinik. Den er især god til opfølgning på de områder vi har arbejdet med tidligere i klinikken.

Fjernhealingen foregår på følgende måde: Vi aftaler en tid, hvor du har ro til at ligge dig på sofaen. Jeg sender healingsenergi afsted til dig, afbalancerer alle dine chakraer og healer på de områder vi forinden har aftale skal have særlig fokus. Healingen tager ca. 20-30 min. Det bedste er at drikke rigeligt vand bagefter, og evt. blive siddende eller liggende i et stykke tid.